Palvelut

Yksilölliset huonekalut puusepältä kaikkialle Suomeen

"Kaikkea puusta" ei ole vain naseva motto vaan totista totta: lähes mitä vain voi toteuttaa puusta, ja Puutyö Salonen valmistaa sen sinulle. Teen puusepäntyöt Porista Satakuntaan ja muualle Suomeen mittatilauksena tai valmismallistoni perusteella.

Valmistan muun muassa:

  • ruokapöydät ja ruokailuryhmät
  • muut pöydät
  • keittiöt
  • vitriinit ja kirjahyllyt
  • kaapistot
  • tuolit
  • väli- ja ulko-ovet
  • puiset pientuotteet, kuten korit ja valaisimet

...ja jos suunnitelmissasi on jotakin muuta, kerro siitä minulle! Puu on äärimmäisen monikäyttöinen materiaali, joten todennäköisesti se taipuu myös Sinun makuusi.

Ota minuun yhteyttä ›

Käsintehtyjä unelmia – Näin tilaat huonekalun minulta

Palvelen asiakkaitani kahdella tapaa: alusta asti räätälöidyin tuottein sekä kattavan mallistoni palveluin. 

Koska kyseessä on käsityö-/mittatilaustuote, toimitus kestää 4–12 viikkoa, mikäli osia tai tuotteita ei ole varastossa valmiina. Valmistan kaikki tuotteet verstaallani Porissa.

Räätälöity mittatilaus

Räätälöityjä ja yksilöllisiä kalusteita, jotka sopivat täydellisesti kotiisi tai tilaasi: puusepän valmistamat keittiöt, kaapistot tai muut puuhuonekalut millintarkasti sinun toiveidesi mukaan.

Kerro suunnitelmastasi, niin tehdään siitä totta!

Ota minuun yhteyttä ›

Malliston tuotteet

Valmismallistoni koostuu muun muassa suunnittelemistani ruoka- ja sohvapöydistä, tuoleista sekä terassikalusteista, jotka pystyt muovaamaan sellaisiksi kuin haluat ja tilaamaan kätevästi verkkokaupasta.

Tutustu tuotteisiin, valitse haluamasi ominaisuudet ja tilaa! 

Verkkokauppaan ›

Malliston helmiä

Pirtti-ruokapöytä

Pirtti-ruokapöytä on Puutyö Salosen hittituote! Erittäin tyylikäs ja kestävä lankkupöytä palvelee halutessasi seuraaville sukupolville.

alkaen 749,00 €
Lisää tuotteesta ›

Virta-tuoli

Suunniteltu tukevaa tuolia arvostavalle: Virta-tuoli on erittäin mukava ja ergonominen istua – ja erittäin kaunis.

289,00 €
Lisää tuotteesta ›

Ajaton-kantokori

Ajaton soveltuu puu-, lehti- tai miksi vaan koriksi. Tämän käytölle vain taivas rajana (en kuitenkaan suosittele jakkaraksi)!

60,00 €
Lisää tuotteesta ›

Massiivipuinen huonekalu – Tilan arvostettu tähti

Valmistan kaikki tuotteeni käsin aidosta puusta. Massiivipuu on pitkäikäinen ja helppohoitoinen materiaali, joka kestää kovaakin kulutusta. Ajaton kauneus sekä sopivuus useisiin eri sisustusmakuihin tekevät puisesta huonekalusta tilan itseoikeutetun tähden.  

Puun käyttäminen työssäni merkitsee minulle myös yhteyttä johonkin ikiaikaiseen: Pinta elää ja hengittää. Puun luonnollinen kauneus ja ainutlaatuinen syykuviointi tekevät jokaisesta huonekalusta yksilöllisen taideteoksen. 

Kun puupalasesta hiljalleen muotoutuu valmis tuote, tunne on poikkeuksellisen palkitseva. Käsillä tekemisen ilo onkin yksi suurimmista motivaatioista työssäni; tiedän, että lopputuloksena on uniikki, kestävä tuote, joka pysyy näyttävänä vuodesta toiseen ja siirtyy parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. 

Ota yhteyttä ›

Soita