Aikaa ja katsetta kestävää tyyliä sinunkin kotiisi

Yksilölliset huonekalut › Ota yhteyttä ›

Huonekalut mittatilauksena

Tutustu ›

Malliston tuotteet

Tutustu ›

Palveluksessasi perinteikäs puuseppä – Satakunta & valtakunta

Tee kodistasi tai toimitilastasi juuri sellainen kuin haluat – apunasi luonnollisesti tietty puuseppä Satakunnasta! Puutyö Salonen on yhden miehen puusepänliike Porissa.

Olen erikoistunut mittatilauskalusteiden valmistamiseen, mutta lisäksi saat oman mallistoni tuotteet mieltymyksiesi mukaisesti. Jokainen huonekalu valmistetaan toimestani Porin verstaalla, joustavasti ja Sinun toiveitasi kunnioittaen.

Jos toiveissasi on persoonallinen kalustekaunotar, joka tuo kotiisi ripauksen juurevaa taikaa, olet oikeassa osoitteessa. Ja mikäli residenssisi sijaitsee hieman kauempana, ei hätää: toimitamme kaikkialle Suomeen! 

Tutustu palveluihini ›

Asiakkaiden kertomaa

"Reilu viisi vuotta sitten tuli tilattua pöytäryhmä mittatilauksena. Edelleen ostokseen olen tyytyväinen, sillä pöytäryhmä on todella laadukas ja kestänyt erittäin hyvin. Tuotteet olivat pakattu niin hyvin, ettei niissä ollut naarmuakaan ja yrittäjä kysyi vielä jälkeenpäin, tuliko kuljetuksessa jälkiä. Eli täältä tohtii tilata myös rahdilla. Asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa."

J. Saarnio

Asiakkaiden kertomaa

"Meillä on ollut neljä vuotta Kartano-ruokapöytä ja edelleen se ihastuttaa ja ilahduttaa joka päivä! Meiltä löytyy myös Kajo-sohvapöytä, jonka olen voittanut arvonnassa. Kestävää laatua, uskon näiden olevan sukupolvelta toiselle siirtyviä huonekaluja. Saimme hyvää palvelua ja mielelläni tilaisin Puutyö Saloselta uudestaankin."

M. Starck

Asiakkaiden kertomaa

"Tilasin Klassikko ruokapöydän ja penkit. Todella upeat ja taatusti kestävät ja ajattomat. Aion jatkossakin tilata. Loistava palvelu. Suosittelen."

S. Lehtimäki

Asiakkaiden kertomaa

"Saatiin meille juuri sopivan kokoinen, värinen ja näköinen ruokapöytä + penkit hyvällä palvelulla ja mielestäni erinomaisella hinta/laatusuhteella 👌 Vastaa hyvin myös kysymyksiin. Ruokaryhmä on saanut myös paljon kehuja muilta 👍"

Maija

Asiakkaiden kertomaa

"Aivan ihanaa asiakaspalvelua ja niin ihana keittiön pöytä ja penkit saapuivat😍 Hintakin oli kohdillaan. Suosittelen!"

B. Snicker

Pilkettä (ja puupölyä) silmäkulmassa – Tutustu puuseppä Saloseen

On siitä vierähtänyt jo muutama tovi, kun opiskelin rakennuspuolta ja päädyin muutaman mutkan kautta puusepän apupojaksi. Opin kaikenlaista, tehtiin portaita, pöytiä ja kaikkea mahdollista puusta. Aloin oivaltaa, että tässähän on jotain maagista, ja niin se kipinä syttyi! Niinpä parin vuoden päästä marssin suoraan puusepän koulutukseen.

Puutyö Salonen sai alkunsa vuonna 2010. Nyt olen siis jo reilun vuosikymmenen päässyt tekemään käsilläni ja vieläpä juuri sitä, mitä rakastan. Onhan siinä jotakin, kun saa muuttaa puupalikat oikeiksi huonekaluiksi ja nähdä, miten asiakkaatkin rakastuvat niihin.

Jatkan ylpeästi kotimaista käsityöperinnettä ja pyrin osaltani nostamaan sen arvostusta entisestään. Ei ole väliä, onko kyseessä pöytä, tuoli tai vaikka kirjahylly – kun se on tehty huolella omin käsin, se on erityinen. 

Eli tässä sitä ollaan, palveluksessa puulle ja puun ystäville. Jos sinulla on jokin toteuttamista odottava, hurjaltakin kuulostava idea, ei muuta kuin luuri käteen tai näppis laulamaan: katsotaan, mitä keksitään!

Otto Salonen

Ota minuun yhteyttä ›

Soita